Responsive hjemmesider

Kører din hjemmeside ikke optimalt, kan du ikke redigere i indholdet, bliver du ikke set nok på Google, eller er det bare blevet for dyrt at betale til for mange mellemmænd. Så kan vi hjælpe dig. OnlineEkspressen er et firma som ved hvad der er godt for dit firma og hvor du kan spare. Ring og aftal et møde med os, så tager vi en snak om din hjemmeside og din online markedsføring.
Vores hjemmesider er altid lavet i det man kalder responsive. Det vil sige at din hjemmeside kan vises både på computer, tablet og mobiltelefon, uden at man skal zoome ind for at læse teksten.

En vigtig ting at forstå, når man skal have lavet ny hjemmeside, er at din hjemmeside er dit ansigt udadtil og kan få din kunde til enten at vælge dig til eller fra. Hvis ikke din hjemmeside udstråler det som du, som virksomhed står inde for, så kan du risikere at miste mange mulige kunder.

OnlineEkspressen laver hjemmesider som virker på dine kunder og som får dem til at vælge lige netop dig.

OnlineEkspressen benytter sig af CMS systemet WordPress. Vi har valgt at bruge WordPress fordi det er verdens mest brugte CMS system, samt at det er meget brugervenligt, og enhver som kan skrive i Word kan også rette i sine tekster i WordPress.

Hvis man spørger en webudvikler om han kan lave et blødt design, så påstår de fleste at det kan man ikke, da man koder i kasser. Dog påstår vi her hos OnlineEkspressen at kodning ikke er så firkantet. Uanset hvordan dit design skal/kommer til at se ud, så kan vi lave det.